Henrik Lindmark

Anledningen att jag en gång började blogga var för att jag är väldigt dåligt på att skriva och läsa och har en lätt variant av dyslexi. Och då bestämde jag mig för att börja blogga för
att kanske bli bättre på att skriva och sånt där. Såhär långt tycker jag att jag blivigt bättre än jag var från början så ni behöver verkligen inte skriva till mig och säga att jag stavar dåligt eller bygger meningar dåligt för det vet jag redan. Och jag försöker göra något åt det och ni ska veta blir inte bättre för att ni säger de, blir inte mer peppad eller som ni säger du börjar inse. Seriöst skaffa er ett liv ni som klagar och ni som försvarar dom som skriver taskiga kommentarer ni kan bara dra åt ******** er förstår jag mig inte på. Tycker ni seriöst att man ska ta sånt där?  För seriöst kommer någon fram till er i värkligheten och säger något sånt till er blir ni troligen förbannade?


Kommentarer
Postat av: Christoffer

Ja precis, jag pratar i mitt huvud sen går det ner i fingrarna och jag tycker det blir bäst så..Men ikke då finns alltid petiga sjärtgossar som ska påpeka. Du skriver att du har en lättare dys och det var därför du börja blogga, delar samma prob som dig. Jag är inte dys men jag är någonstans mitt i mellan. Man kan kanske kan säga att jag inte förstår mönstret.:) Take it or leave it säger vi till de losers som inte har bättre för sig än å klaga på andra!yee peace haha:)

2008-12-01 @ 02:36:11
URL: http://noddes.blogg.se/
Postat av: Christoffer

Henrik det är du och jag mot som råkade få stavning som sin främsta förmåga:)

2008-12-01 @ 02:38:04
URL: http://noddes.blogg.se/
Postat av: malin

Hej! Sugen på en ny bloggdesign kanske? :) Kika in hos mig!

2008-12-01 @ 04:33:53
URL: http://bloggdesignbymalin.blogg.se/
Postat av: FRIDAFRIDAFRIDA

det är så onödigt att kommentera sånt..

2008-12-01 @ 10:57:13
URL: http://fridaosv.blogg.se/
Postat av: verkligen

japp, nu har du lärt dig nåt :)

2008-12-01 @ 11:16:56
Postat av: Eriika

Jag tycker att det är jättekul att se att du kämpar med det. Fortsätt och skit i alla andra ;) Detta är din blogg! det betyder att det är DU som ska stå i centrum, inte de människor som trycker ner dig :)

Kram

2008-12-01 @ 19:33:01
URL: http://erikaaberg.blogg.se/
Postat av: Litage

fan vad strongt! önskar jag hade haft en så bra anledning för att blogga, keep going, den här bloggen är helpersonlig :)

2008-12-01 @ 21:06:51
URL: http://litage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0